Senaste nytt

 Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan kl 9-11 mån-tors. Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen.

************************

Elevmassage

Från v. 16 kommer Erica vara hos oss och erbjuda Elevmassage. Hon utbildar sig till massageterapeut och är färdig till vår/sommaren 2014. Först till kvarn...
45 min    200kr

  Tai Chi

   

  Tai chi kan översättas med högsta kraften. 

  Tai chi är en typ av rörelsemeditation med en lång serie mjuka rörelser som utförs i ett svep utan tydliga övergångar mellan. Grundövningen är den långsamma Tai Chi-formen, som är en flytande och obruten serie rörelser. Det kan kallas röreselsemeditation. Rörelserna utförs långsamt, mjukt och ändå kraftfullt, med avspänd kropp och avspänt sinne, men med djup koncentration, på ett sådant sätt att hela kroppen stärks och balanseras.
  Tai chi genomsyras av balansen mellan de två krafterna yin och yang och användas även som terapiform inom traditionell kinesisk medicin. Tai chi fokuserar på inre styrka, koncentration, balans och långsamma rörelser.

   
   Genom att öka det fria flödet av Qi-energi arbetar Tai Chi på att återskapa balansen mellan människans fysiska, mentala och själsliga natur. Det motverkar stress och sjukdomar, leder till bättre hälsa och välbefinnande. Tai Chi Chuan, som är det fullständiga namnet, kan läras av alla oavsett kön, ålder och fysiska förutsättningar.
  För dig som vill forma din kropp och utveckla din funktionella styrka.

  Detta är ett nybörjarpass.
  För dig som gått tidigare så kan ni också gå och börjar där ni är i er egen utveckling(där ni slutade sist)

  Instruktör: Patrik Nilsson
  Level 4 - intermediate instructor Hui(vitality)

  has the knowledge of reeling silk, long form, and one weapon form and has the knowledge of applications and also undergone Bai Shi. He is instructor at Level 4 -Hui (vitality).

  Klädsel

  Klä dig i mjuka kläder. Om vädret tillåter är vi utomhus på vår innergård vid varmare väder.
   

  Kursstart:          Lördag 21 sept 2013
  Lördagar:          10.00-11.30

  Är ni intresserade så skicka gärna en intresse anmälan eller ring Camilla 0703-50 10 70, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

   

  Kostnad:

  1400 kr för 10 ggr              90 min Tai Chi

  Betalas i förskott:  faktura skickas per mail innan kursstart, betalningen bör vara tillhanda senast 1 vecka innan kursstart för att vara garanterad din plats. Eller på BG: 5812-7762 och skriv namn och vilken kurs du ska gå, senast tillhanda 1 vecka innan kursstart. Vi är alltid på plats ca 30 min innan och efter alla pass samt en hel del på dagtid för din betalning. Bindande anmälan.

   

  För anmälan och information ring till Camilla 0703-50 10 70 eller nås på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

  Obs. Alltid i mån av plats då lokalen är begränsad