Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån  kl 9-13, tis-tors 9-11.


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

***************

Nu erbjuder vi:
    Smärtfri
  Permanent
Hårborttagning

För en hårfri tillvaro!

Gratis Konsultation
ring för att boka in dig

 *****************

Fotvård


finns nu hos vår Fotvårdsterapeut 
Cicci Oppäng som jobbar Tisdagar

 

  Spädbarnsmassage - kurs för föräldrar och barn

  "Ett språk som det lilla barnet förstår"

  hands

  Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka anknytningen mellan dig och ditt barn.

  Vi träffas i grupp vid 6 tillfällen en gång per vecka och ca 1 1½ timma per gång inkl en återträff efter ca 1-2 månader. Ni lär er samspel, kommunikation samt hur ni masserar er bebis. Alla är välkomna med sin bebis: mamma, pappa eller vårdnadshavare för att få många mysiga stunder tillsammans. Massagen bidrar till föräldra-barn bindningen och ger tillfälle att förstå, bemöta, respektera och besvara barnets kroppsspråk och signaler.

  Spädbarnsmassagen innebär en stimulering för barnets alla sinnen genom ögonkontakt, beröring, doft, närhet och prat. Ju mer kärlek, ömhet samt beröring barnet får desto bättre är förutsättningarna att det ska växa och utvecklas både fysiskt och psykiskt. Den fysiska närheten mellan barn och förälder är grunden för framtida välmående och viktig för barnets förmåga till närhet senare i livet.

  Det är aldrig för sent att börja massera sitt barn men lämplig ålder att gå på kurs är 1-8 månader. Lämplig ålder innan barnet börja krypa.


    

     

  2015

  Kursstart:         6 oktober 
  Tisdagar:          10.30-12.00

   

  Pris:                  1200:-
  Bindande anmälan  Du får kompendium med massagestrykningarna, massageolja samt fruktfika
  Medtag:  2 st stora handdukar samt blöjbyte & ev leksak

  Betalning sker via faktura vid anmälan

   

  För anmälan och mer information kontakta Camilla Bjurström på 0703-50 10 70 eller skicka mail på: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
  reservation för minst 4 pers. annars kan kursen senareläggas

  Camilla Bjurström
  Certifierad Instruktör i spädbarnsmassage 

   image001

   

   

  babymassage_kurs_2012