Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån  kl 9-13, tis-tors 9-11.


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

***************

Nu erbjuder vi:
    Smärtfri
  Permanent
Hårborttagning

För en hårfri tillvaro!

 *****************

Kundkväll

med Cellox 

Fre 16 okt 17-19

se längre ner på sidan

*****************

Fotvård
finns nu hos vår Fotvårdsterapeut 
Cicci Oppäng som jobbar Tisdagar

 

  Sökes

   

  Just nu söker vi dig som vill arbeta hos oss som Yogainstruktör, Certifierad Massageterapeut och Spa-/hudterapeut, Hudterapeut, gruppträningsinstrutör eller liknande. Eller dig som söker ett extra jobb inom dessa områden.

  Vi söker dig som vill arbeta i ett team och som gärna har arbetslivserfarenhet inom ditt område. Det är viktigt att du har en utbildning inom ditt område samt att vara positiv och ha en social förmåga.

  Känner du att det kanske skulle vara något för dig så ring gärna Camilla Bjurström på 0703-50 10 70 eller skicka ett mail till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och berätta lite mer om dig själv. 

  Ser fram emot att höra ifrån dig!

  Camilla Bjuström

  **************************

  RUM LEDIGT!

  Vi har ett av våra behandlingsrum lediga på visstid. Du kommer då att dela rummet med annan terapeut. Rummet har fönster som vätter mot Östra Promenaden.

  Välkommen in för att titta på rummet och om du har fler frågor så var vänlig och kontakta Camilla Bjurström på 0703-50 10 70