Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån - fre  kl 9-11, 12-13


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

**************

Butiksöppettider:

mån-fre 12-13


När du vill ha rådgivning, inköp eller presentkort så finns vi då alltid på plats. 

 

**************

Presentkort:

köpes i butiken eller

Beställ på mail: 

info@halsocentrum.se

***************

Nu har vi en 
kontantfri
Salong

Endast kort 
eller Swish

från 1 dec.  

*************

NYTT! 

Vi lanserar nu vårt 
Friskvårdkort
som du kan ladda
med valfri summa
Perfekt till din 
Friskvårdspeng! 

Giltighet 1 år. 

 

  Nyhet:

   2017

  Skin Candy Vaxning

  Nu i Jan och Feb har vi Intro Erbjudande på ny Vaxningsmetod: Skin Candy Sugaring: 


  Nu kan Ni boka för Candy sugaring vaxning hela kroppen!
  Inte bara hårborttagning!
  Hur ser vacker hud ut? Vad är vacker hud? Vi tror att vacker hud inte bara är hårfin, utan även mjuk och len. Detta kan vi uppnå med Scandinavian Skin Candy produkter.
  Behandling med Scandinavian Skin Candy produkter är ett utmärkt sätt att få bort oönskat hår och samtidigt sköta huden. Även de kortaste håren kan tas bort, nästan smärtfritt . Skin Candy behandlingspastan fastnar endast på hår och döda hudceller och lämnar därför huden len och exfolierad.

  Senaste generationens behandlingspastor gjordes av vit socker dvs. disackarid med tillsatt vatten och något som gör pastan surare, vanligen citronsyra i form av citronsaft. Scandinavian Skin Candy är gjord av monosackarid, såsom glukos och fruktos med tillsatt Xylitol. På detta sätt blir behandlingspastan utmärkt att hantera, med en långvarig arbetstid och den förhindrar effektivt hudirritationer efter behandling.

  Skonsamma Skin Candy behandlingen baserar sig på en speciell teknik. Vi arbetar genom att håret avlägsnas i den naturliga växtriktning, vilket möjligtgör att håret kan avlägsnas i tidigt stadie i växtcykeln. Håret avlägsnas med rötterna, utan att irritera huden. Den höga kvaliteten på Skin Candy behandlingspastor möjliggör också användning av spatel samt behandling av små områden, såsom ansiktshår.

  Behandling med Scandinavian Skin Candy pastor avlägsnar inte bara håret, men också döda hudceller. På grund av att pastorna har exfolierande egenskaper känns huden betydligt mjukare och lenare efter behandlingen. Neutral pH-nivån i alla Scandinavian Skin Candy behandlingspastor gör hårborttagningsmetoden extremt hudvänliga!
  Genom att håret avlägsnas i den naturliga växtriktning minimeras risken för att bryta av håret och inåtväxande hår. Upprepade behandlingar minskar och fördröjer återväxt av håret. Håret blir mjukare, tunnare och mindre framträdande efter varje behandling.
  Så man kan vaxa sig oftare med denna metod än vanlig vaxning där stråna måste bli längre för att kunna vaxas.

  priserna är med tillägg på de traditionella vaxet. se prislistan där

   

  candysugaring