Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån  kl 9-13, tis-tors 9-11.


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

***************

Nu erbjuder vi:
    Smärtfri
  Permanent
Hårborttagning

För en hårfri tillvaro!

 *****************

Kundkväll

med Cellox 

Fre 16 okt 17-19

se längre ner på sidan

*****************

Fotvård
finns nu hos vår Fotvårdsterapeut 
Cicci Oppäng som jobbar Tisdagar

 

  Massage

  Klassisk Massage

  Massagen löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen med hjälp av olika handgrepp. Den klassiska massagen vi erbjuder går på djupet och är behandlande mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande. I den klassiska massagen ingår även terapeutisk stretch vid behov för att nå ett bättre resultat av våra behandlingar.

  • 30 minuter            370:-
  • 45 minuter            480:-
  • 60 minuter            590:-
  • 75 minuter            695:-

   5-kort:  30 min 1758:-/  45 min 2280:-/   60 min 2803:-/  75 min 3301:-

   
  Tillägg: Kinesiotejpning i annan behandling: 50 kr. 
              Laser: 75 kr

  Avslappningsmassage

  En massage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte.En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig. Halvkroppsmassage kan rekommenderas att börja med om man aldrig har fått massage förut.

  • halvkropp         40 minuter            470:-
  • helkropp           70 minuter            670:-
   helkropp Lyx     90 minuter            790:-

  Medicinsk Massagebehandling

  Passar den som har specifika symtom som behöver behandlas eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder (frusen skuldra), diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), bruxism (tandgnissling- och pressning), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa genom olika tekniker, övningar samt ledmobilisering.

  Ofta tas ett individuellt övnings- och träningsprogram tas fram i samråd. Klienten även får hjälp och råd för att förebygga och förhindra att problemet uppstår på nytt. Stor vikt läggs vid klientens aktiva involvering i behandlingsprocessen.

  I många fall kan medicinsk massagebehandling vara ett alternativ till operation och kortisonbehandling.

  Första besöket rekomenderas minst 60 minuter, lite beroende på problemets omfattning.

  • 30 min    410 kr
  • 45 min    520 kr
  • 60 min    630 kr
  • 75 min    730 kr
  • 90 min    830 kr

  Sportmassage

  Behandlingen vänder sig både till dig som är motionär och på elitnivå. Som idrottare är det ytterst viktigt att ge kroppen tid för återhämtning och uppbyggnad efter träningspass. Det är lätt hänt att musklerna drabbas av stress, överbelastning, stelhet, förkortning och liknande besvär. Överbelastande leder & muskler drabbas lättare av både akuta och långsiktiga skador.

  Denna behandling utförs med en specialolja åt trötta muskler och leder, snabbar på återhämtningen och piggar upp musklerna. Här ligger största fokus på att "knåda muskler" och återhämtning Med hjälp av kroppsundersökning, terapeutisk stretch och djupgående massage får du en väl behövd "genomgång" som kommer att göra dig gott!

  • 60 min    610:-
  • 75 min    715:-
  • 90 min    815:-

   

  Gravidmassage

  Massagebehandling liggande på mage på vår specilla gravidkudde som är anpassad efter din gravida kropp. Har du bristningar ges en speciell olja framtagen för just detta. Massagen sker från vecka 13 och framåt.

  30 min 370:-

  45 min 480:-

  60 min 590:-

  Hot Stone Massage

  En mjukgörande och värmande massage med aromatiska oljor som görs med heta lavastenar slipade av naturen. Avslutas med en skalpmassage. Perfekt för trötta muskler och för dig som vill unna dig en avkopplande stund i vardagen. Hotstone massagen gör kroppen mjuk, smidig och avslappnad samt att cirkulationen stimuleras. En avslappnande behandling för kropp och själ!

  60 minuter               650:-

  Aromamassage

  En mjuk massage för hela ditt sinne som utförs av aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Du väljer mellan energigivande och avslappnande.

  60 minuter                630:-


              


  Av/ombokning av tider skall ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vi tar ej emot SMS avbokningar. Vid ej avbokad tid är det full debitering av icke utnyttjad tid

   

  Vi samarbetar med Friskvårdschecken och Wellnet