Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån - fre  kl 9-11, 12-13


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

**************

Butiksöppettider:

mån-fre 12-13


När du vill ha rådgivning, inköp eller presentkort så finns vi då alltid på plats. 

 

**************

Presentkort:

köpes i butiken eller

Beställ på mail: 

info@halsocentrum.se

***************

Nu har vi en 
kontantfri
Salong

Endast kort 
eller Swish

från 1 dec.  

*************

NYTT! 

Vi lanserar nu vårt 
Friskvårdkort
som du kan ladda
med valfri summa
Perfekt till din 
Friskvårdspeng! 

Giltighet 1 år. 

 

  Massage

  Klassisk Massage

  Massagen löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen med hjälp av olika handgrepp. Den klassiska massagen vi erbjuder går på djupet och är behandlande mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande. I den klassiska massagen ingår även terapeutisk stretch vid behov för att nå ett bättre resultat av våra behandlingar.

  • 30 minuter            420:-
  • 45 minuter            530:-
  • 60 minuter            640:-
  • 75 minuter            750:-

   5-kort:  30 min 1995:-/  45 min 2518:-/   60 min 3040:-/  75 min 3563:-

   
  Tillägg: Kinesiotejpning i annan behandling: 50 kr. 
              Laser: 75 kr

  Avslappningsmassage

  En massage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte.En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig. Halvkroppsmassage kan rekommenderas att börja med om man aldrig har fått massage förut.

  • halvkropp         40 minuter            520:-
  • helkropp           70 minuter            700:-
   helkropp Lyx     90 minuter            850:-

  Medicinsk Massagebehandling

  Passar den som har specifika symtom som behöver behandlas eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder (frusen skuldra), diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), bruxism (tandgnissling- och pressning), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa genom olika tekniker, övningar samt ledmobilisering.

  Ofta tas ett individuellt övnings- och träningsprogram tas fram i samråd. Klienten även får hjälp och råd för att förebygga och förhindra att problemet uppstår på nytt. Stor vikt läggs vid klientens aktiva involvering i behandlingsprocessen.

  I många fall kan medicinsk massagebehandling vara ett alternativ till operation och kortisonbehandling.

  Första besöket rekomenderas minst 60 minuter, lite beroende på problemets omfattning.

  • 30 min    450 kr
  • 45 min    570 kr
  • 60 min    670 kr

  Sportmassage

  Behandlingen vänder sig både till dig som är motionär och på elitnivå. Som idrottare är det ytterst viktigt att ge kroppen tid för återhämtning och uppbyggnad efter träningspass. Det är lätt hänt att musklerna drabbas av stress, överbelastning, stelhet, förkortning och liknande besvär. Överbelastande leder & muskler drabbas lättare av både akuta och långsiktiga skador.

  Denna behandling utförs med en specialolja åt trötta muskler och leder, snabbar på återhämtningen och piggar upp musklerna. Här ligger största fokus på att "knåda muskler" och återhämtning Med hjälp av kroppsundersökning, terapeutisk stretch och djupgående massage får du en väl behövd "genomgång" som kommer att göra dig gott!

  • 60 min    650:-

   

  Gravidmassage

  Massagebehandling liggande på mage på vår specilla gravidkudde som är anpassad efter din gravida kropp. Har du bristningar ges en speciell olja framtagen för just detta. Massagen sker från vecka 13 och framåt. Vi masserar alltså inte dig som inte kommit till v 13 än.

  30 min 420:-

  45 min 530:-

  60 min 640:-

  Hot Stone Massage

  En mjukgörande och värmande massage med aromatiska oljor som görs med heta lavastenar slipade av naturen. Avslutas med en skalpmassage. Perfekt för trötta muskler och för dig som vill unna dig en avkopplande stund i vardagen. Hotstone massagen gör kroppen mjuk, smidig och avslappnad samt att cirkulationen stimuleras. En avslappnande behandling för kropp och själ!

  30 min.     475:-        60 minuter       695:-

  Aromamassage

  En mjuk massage för hela ditt sinne som utförs av aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Du väljer din doft på plast hos oss från Babors Spa serie.

  60 minuter                675:-

   

  Chokladmassage

  Vi smälter ett chokladsheasmör här för att komma till 40 graders olja som vi sedan masserar med i en härlig helkroppsmassage. En lyxig återfuktande helkroppsmassage för dig som älskar choklad men utan kalorier. 

  60 min                      675:-

  Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden

  Thoracal mobilisering/Andingsterapi enligt Lotorpsmetoden. Detta är en unik och mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem, såsom astma eller astma-liknande besvär. Även svår hosta, allergier, andningssvårigheter och KOL. Behandlingen är en massage där man vill öka bröstkorgens rörlighet och kan vara något smärtsamt under tiden. Vi jobbar med lungorna för att få en avslappnad och lägre bröstkort så att andningen hamnar djuare i lungorna. Du lär dig andningsteknik och får hemövningar. Denna metod passar även dig som utövar din sport och vill få mera utväxling i lungorna som kan ge dig mera kraft. Vid första tillfället görs en grundlig genomgång av hälsan och mäter omfånget, därav tar det första besöket lite mera tid, ca 75-90 min.

  1:a tillfället ca 75-90 min    775 kr
  Återbesök ca 60 min           675 kr

   


              


  Av/ombokning av tider skall ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vi tar ej emot SMS avbokningar eller mail som inte konfirmerats av oss innan. Vid ej avbokad tid är det full debitering av icke utnyttjad tid

   

  Vi samarbetar med Actiway, Wellnet, Benify etc