Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån - fre  kl 9-11, 12-13


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

**************

Butiksöppettider:

mån-fre 12-13


När du vill ha rådgivning, inköp eller presentkort så finns vi då alltid på plats. 

 

**************

Presentkort:

köpes i butiken eller

Beställ på mail: 

info@halsocentrum.se

***************

Nu har vi en 
kontantfri
Salong

Endast kort 
eller Swish

från 1 dec.  

*************

NYTT! 

Vi lanserar nu vårt 
Friskvårdkort
som du kan ladda
med valfri summa
Perfekt till din 
Friskvårdspeng! 

Giltighet 1 år. 

 

  Live it

   

  Följande behandlingar kan endast bokas av dig som har ett värdebevis från Live it

  Klassisk behandling 25 min

  Klassisk massage
  Rygg- och nackmassage

  Ansiktsbehandling för henne/honom
  Här ges en ansiktsrengöring på djupet samt peeling, massage och ansiktscreme.

  Bodyscrubb
  En rengörande kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Därefter dusch och en kroppslotion som återfuktar och gör din hud silkeslen och mjuk

  Fotkur
  I fotkuren ingår fotbad med avkopplande och väldoftande salt samt rengörande gel. Därefter skrubbas dina fötter för att avlägsna gammal hud och slipa fötterna mjuka och lena. Behandlingen avslutas med att en mjukgörande creme masseras in i fötterna

  Manikyr
  En lätt manikyr och filning av dina naglar samt lackning i valfri färg eller paraffinbehandling

  Vaxning  
  Halva benen inkl knä

   

  Klassisk behandling för två      

  Behandlingarna sker efter varandra, alternativt boka följande behandling som sker samtidigt i samma rum och en terapeut arbetar med er båda växelvis.

  Ansiktsbehandling för 2
  Rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage, vårdande kräm. 

   


  Specialbehandling 50 min

  Klassisk massage
  Avslappnande eller djupgående helkroppsmassage

  Ansiktsbehandling för henne/honom
  Behandlingen inleds med ansiktsrengöring och peeling, anpassad mask, dekolletage & ansiktsmassage samt vårdande ansiktscreme för din hud. Massage av axlar, nacke samt hårbotten

  Bodyscrubb topp till tå
  Kroppspeeling i ett steg samt massage på hela kroppen med en härlig kroppslotion för att återfukta din hud som nu är härligt mjuk och fin.

  Pedikyr
  Dina fötter får ett uppmjukande och rengörande fotbad för att sedan få nagelbandsvård. Därefter avlägsnas förhårdnader samt dina naglar ses över ocha du får du en fotmassage med en återfuktande lotion. Dina fötter behandlas efter behov! Dock ej medicinsk fotvård.

  Vaxning
  Hela benen/rygg/armhålor o halva ben

  Valfri Aroma helkroppsmassage:
  En mjuk massage för hela ditt sinne som utförs av aromaolja som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Du väljer själv din doft och inriktining på plats innan din behandling.

   

  Specialbehandling för två

  Behandlingarna sker efter varandra, alternativt boka en av följande behandlingar som sker samtidigt i samma rum och en terapeut arbetar med er båda växelvis.

  VardagsLyx 

  Exklusiv avkopplande behandling för två, ni får varsin rygg och nackmassage samt en lyxig fuktgivande inpackning med återfuktande och näringsrika oljor.


  Duo Relax
  Ni får en värmande inpackning med heta lavastenar på baksidan av kroppen, som ökar cirkulationen och ger en skön avslappning. Ni får även en djupverkande massage med heta lavastenar på hela baksidan av kroppen.

   


  Lyxbehandling 70 min

  Helkroppsmassage
  En massage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig!

  Aromainpackning
  Inleds med en bodyscrubb och därefter en underbar kroppsinpackning med aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Den appliceras i en lätt spamassage. Du väljer själv vilken inrikting och doft du önskar. Under tiden får du en ansiktskur med djuprengöring.

  Chokladbehandling
  En underbar behandling med en chokladscrubb, het dusch samt en helkroppsmassage med en varm chokladolja som tillför mycket fukt och antioxidanter för ditt välbefinnande!

  Ansiktsbehandling henne/honom 
  En rengörande och cellförnyande behandling med grundlig rengöring och peeling. I denna behandling arbetar vi med att tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Huden blir både rengjord och vårdad. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring, ansikts- och halsmassage samt avslutas med dagkräm och ögonkräm och en vårdande foundation.

  Spa Pedikyr
  Dina fötter får ett uppmjukande och rengörande fotbad för att sedan få nagelbandsvård. Därefter filas din hud och förhårdnader avlägsnas, dina naglar klipps till och fixas samt nagelbanden ses över samt att du får du en fot och underbensmassage med en återfuktande lotion. Lackning i valfri färg på tånaglarna!

  Massage och ansiktsbehandling
  En klassisk massage samt en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, djuprengörande ansiktsmask, vårdande serum samt ansiktsmassage och vårdande ansiktscreme samt dekolletage. finns för både henne och honom

  Valfri 30 min behandling x 2
  Kombinera din egen behandling med två valfria 30 min behandlingar

   

  Lyxbehandling för två

  Behandlingarna sker efter varandra,alternativt boka följande behandling som sker samtidigt i samma rum och en terapeut arbetar med er båda växelvis.

  Aromainpackning för 2
  Inleds med varsin torrborstning samt inpackning med näringsrik olja och spamassage. Samt varsin ansiktskur (rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och vårdande kräm).  ca 90 min


  Massage / Muskelmassage 50 min/- för två

  Avlslappnande helkroppsmassage eller klassisk svensk djupgående massage


  Vid bokning av Live it upplevelse uppge värdebevisets boxnummer samt säkerhetskod.

  Vid duobehandllingar så bokas dem i följd enligt Liveit. Kan vi så erbjuder vi samtidigt dock.

  Av/ombokning av tider skall ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid ej avbokad tid är det full debitering av icke utnyttjad tid.