Senaste nytt

 Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan kl 9-11 mån-tors. Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen.

************************

Elevmassage

Från v. 16 kommer Erica vara hos oss och erbjuda Elevmassage. Hon utbildar sig till massageterapeut och är färdig till vår/sommaren 2014. Först till kvarn...
45 min    200kr

  Företagsmassage

  Massage för er personalgrupp antingen på er arbetsplats eller att er personal kommer till oss på Hälsocentrum.
  Allt efter ert behov och önskemål.

  Kontakta oss för offert och mer information om vad vi kan erbjuda Er

  Telefon: 011-28 71 00
  Mobil: 0703-50 10 70 (Camilla Bjurström direkt)
  E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

  Varmt välkommen!

  Företagsyoga

                           
  Yoga som förbyggande friskvård! Yoga har med framgång använts för att förbygga negativa effekter som kan uppstå vid ansvarsfyllda jobb, stillasittande eller monotona arbetsställningar. De yogaformer vi använder har dokumenterad effekt mot stress och ohälsa.

  På HälsoCentrum erbjuder vi:
  Kundaliniyogan - en enkel och kraftfull helhetsmetod. Ett kundaliniyogapass är en kombination av fysiska rörelser-/statiska ställningar, olika andningstekniker, avslappning och meditation.
  Med yogans rörelser stimulerar du bl.a. matsmältningen, stärker immunförsvaret, stimulerar nervsystemet, renar blodet och stärker muskulaturen i hela kroppen, främst rygg-muskulaturen. Yogapasset är en stund bara för dig, där du får tillfälle att vara HÄR och NU!

  Medicinsk Yoga - en kraftfull terapeutisk form av Kundaliniyoga. Alla kan göra Medicinsk yoga och den har en vetenskaplig bevisad positiv effekt på kroppen och välbefinnandet. Medicinsk yoga går lika bra att utföra sittande på en stol som på yogamatta.

  Hatha Yoga -

  Hur gör vi? – Vi kommer till Din arbetsplats, vi kan t.ex. starta upp en konferens med ett yogapass för att öka kommunikationen i gruppen eller som en energigivare på eftermiddagen för att öka koncentrationen.

  Upplägg av ett ex pass: 30 - 90 min. fr. 3000:- ( beroende på antal deltagare).
  Andningsövningar för att skapa närvaro, fokus och motverka stress. Uppmjukande övningar som ökar cirkulationen i rygg och nacke. Meditation för att skapa lugn, fokus och ökad medvetenhet samt avslutande avslappning.

  Tema - Rygg/nacke, stress, immunförsvar, ämnesomsättning, bättre sömn m.m.

  Yoga kurs på 10 veckor: 30 - 90 min.fr. 19.500:-
   Vi går igenom och stärker de system i kroppen som far mest illa av stress. Kursen fördjupar deltagarnas medvetenhet om hur de kan hantera stress i sin vardag. Ett häfte med övningar och en CD ingår

  Alla priser är exkl. moms och resor. Pris per grupp.
                           

  Kontakta oss för offert och mer information om vad vi kan erbjuda Er

  Telefon: 011-28 71 00
  Mobil: 0703-50 10 70 (Camilla Bjurström)
  E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

  Varmt välkommen!