Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån  kl 9-13, tis-tors
9-11.


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

**************

Just nu är vår Presentkortsdel ur funktion på hemsidan! 

Beställ istället per mail på: 

info@halsocentrum.se***************

Nu erbjuder vi:
    Smärtfri
  Permanent
Hårborttagning

För en hårfri tillvaro!

Gratis Konsultation
ring för att boka in dig

 *****************

Fotvård


finns nu hos vår Fotvårdsterapeut 
Cicci Oppäng som jobbar Tisdagar

 

  Duo och Gruppaktiviteter

   

  Par och Gruppbehandling/aktivitet

  Vi skräddarsyr aktiviteter efter era önskemål såsom möhippor, svensexor, 50-årspresenter, företags kick-off mm. Eller välj något av våra alternativ nedan:  

  Duo-kurer

  När ni är två som vill ha behandling samtidigt. Terapeuten behandlar er båda växelvis i samma rum: 

  Hon och Han

  En underbar kroppsinpackning med aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Ni väljer mellan avslappnande eller energigivande. Oljan appliceras i en lätt spamassage. Under tiden får ni en varsin ansiktsrengöring anpassad för just er.

  90 min                           625:-/person  

  Vi Två

  I skenet av levande ljus och avslappningsmusik njuter ni av en ansiktsrengöring, ansiktsmask anpassad efter dig samt ansiktsmassage och vårdande ansiktscreme. Därefter får ni ett fotbad där eukalyptus svalkar och lindrar ömma och trötta fötter. Peeling som tar bort förhårdnader och mjukgör dina fötter. Sedan en skön fotmassage med en speciell anpassad fotcreme. 

  90 min                           625:-/person

  Vår Stund

  Vi startar med en värmande inpackning med heta lava stenar för hela baksidan som ökar cirkulationen och ger avslappning. Ni får även en djupverkande massage med heta lava stenar på hela baksidan av kroppen. Den ena personen börjar med massagen och den andra med inpackningen och sen byter ni efter halva tiden. 

  75 min                           575:-/person

  Du och Jag

  En ljuvlig ansiktskur där en skonsam rengöring av ditt ansikte görs, anpassad mask och massage syftar till att intensivt och djupgående rengöra och återfukta. Avslutas med en vårdande ansiktscreme. Finns för både henne och honom

  60 min                           380:-/person

  parmassage

   

   

  Duo-behandlingar:

  När ni är två personer som vill ha behandling samtidigt av varsin terapeut i samma rum:

   

   

  Harmoni Ansikte

  Ni får en klassisk massagebehandling på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Massagen går ner på djupet i muskulaturen för att mjuka upp ordentligt samt kan även vara mer på specifika områden. Därefter får ni en ansiktsrengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask som avlägsnas med varma handdukar. En ansiktsmassage samt vårdande ansiktscreme avslutar denna behandling.

  75 min                          750:-/person

  Harmoni Fötter

  Ni får en klassisk massagebehandliing på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Massagen går ner på djupet i muskulaturen för att mjuka upp ordentligt samt kan även vara mer på specifika områden. Därefter får ni varsitt fotbad med väldoftande och avslappnande fotsalt som mjukar upp fötterna. Därefter skrubbas och slipas era fötter mjuka och lena och tar bort förhårdnader. Behandlingen avslutas med en anpassad fotcreme som masseras in i dina fötter och gör dem mjuka och fina.

  75 min                          750:-/person

  Aromamassage

   En helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs av aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Du väljer mellan energigivande eller avslappnande.

  60 min                         670:-/person

   

  Klassisk massage

  En djupgående massage i olika längd:

  30 min     400 kr/pers
  45 min     510 kr/pers
  60 min     630 kr/pers

  Vi bjuder på något att dricka samt tilltugg till alla duobehandlingar.

   

   Gruppaktivetet

  Gruppaktiviteter för ex er Möhippa, Svensexa eller Kickoff med arbetslaget så finns detta nedan. Eller hör av er om det är något annat så kan vi kanske ordna det med.

  Vi och Ni

  Är ni ett gäng som vil komma tillammans? Då har vi skräddarsytt ett paket som kan passa er. Dela upplevelsen med dina nära och kära, kollegor, möhippa, tjejgäng etc. Behandlingen sker i grupp om minst 5 personer och max 15 personer. Er terapeut guidar er genom en skön upplevelse för kropp och själ. Här välkomnas ni med ett varmt fotbad. Under tiden presenteras Ansiktsprodukter från Phytomer där ni steg för steg utför en ansiktsbehandling för ansiktets lyster och vitalitet. Under tiden ni sitter i mask bjuds det på frukt och juice/vatten. Behandlingen avslutas med en upppiggande fotcreme. Finns produkter för både herrar och damer.
  Har ni en huvudperson ni vill lyfta fram så visas gärna behandlingen på den personen i rummet av terapeuten. Det bestämmer ni!
  Som behandlande gäst har ni sedan 10% rabatt på vårt spa sortiment i butiken.

  Tidsåtgång: ca 60 min         

  5-9 p                195:-pp
  10-15p             175:-pp

   

  Vi och Ni Lyx

  Denna aktivitet är precis som ovan men ni har extra Lyx av allt här. Ni börjar på samma sätt men får då även ansiktspeeling och dubbla masker också. Samt ett fotkit att använda samt som ni får ta med hem.  Här bjuds det även på frukt och något sött samt juice eller bubbel om så önskas. Finns produkter anpassade både för herrar och damer.
  Som behandlande gäst har ni även 10% rabatt på vårt spa sortiment i butiken.

  Tidsåtgång: ca 90 min

  5-9 p                295:-pp
  10-15p             275:-pp

   

  Andra förslag kan vara att börja med ett Yogapass med ditt val av inriktning eller kanske ett skrattyogapass, som följs upp av någon av de behandlingar som vi har i vårt utbud. Vi kan även erbjuda:
  Orientalisk dans, Zumba, Ballet, Linedance eller annan dansinspirerad aktivitet.
  Se hela listan och kom med förslag. Det går att anpassa med tanke på hur många ni är i ert sällskap. Priset varierar beroende på antal och vad som önskas. Max antal för lokalen är ca 20 personer men lite beroende på valet.

  Kontakta Camilla Bjurström för mer information och priser. 0703-50 10 70 eller skicka mailförfrågan: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

   

  Varmt välkomna mer er förfrågan önskar Team Hälsocentrum!