Senaste nytt

Nu har vi telefontid

Vi träffas säkrast på telefon mellan: 
Mån - fre  kl 9-11, 12-13


Utöver den tiden svarar vi om vi har möjlighet. Annars lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan. Ibland står vi i behandling och då ringer vi upp när vi blir lediga igen

011-28 71 00

**************

Butiksöppettider:

mån-fre 12-13


När du vill ha rådgivning, inköp eller presentkort så finns vi då alltid på plats. 

 

**************

Presentkort:

köpes i butiken eller

Beställ på mail: 

info@halsocentrum.se

***************

Nu har vi en 
kontantfri
Salong

Endast kort 
eller Swish

från 1 dec.  

*************

NYTT! 

Vi lanserar nu vårt 
Friskvårdkort
som du kan ladda
med valfri summa
Perfekt till din 
Friskvårdspeng! 

Giltighet 1 år. 

 

  Duo och Gruppaktiviteter

   

  Par och Gruppbehandling/aktivitetDuo Behandling kopia

  Vi skräddarsyr aktiviteter efter era önskemål såsom möhippor, svensexor, 50-årspresenter, företags kick-off mm. Eller välj något av våra alternativ nedan:  

  Duo-kurer

  När ni är två som vill ha behandling samtidigt. Terapeuten behandlar er båda växelvis i samma rum: 

  Hon och Han

  En underbar kroppsinpackning med aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Ni väljer mellan avslappnande eller energigivande. Oljan appliceras i en lätt spamassage. Under tiden får ni en varsin ansiktsrengöring anpassad för just er.

  90 min                           625:-/person  

  Back On Track

  Nyskapande peeling med uppiggande & energigivande effect. Ni får en näringsgivande inpackning och mjukgörande rubbing samt en fuktboostande ansiktskur. Ni behandlas här växelvis. Härlig behandling för kropp och själ!

  90 min                           625:-/person

  Vår Stund

  Vi startar med en värmande inpackning med heta lava stenar för hela baksidan som ökar cirkulationen och ger avslappning. Ni får även en djupverkande massage med heta lava stenar på hela baksidan av kroppen. Den ena personen börjar med massagen och den andra med inpackningen och sen byter ni efter halva tiden. 

  75 min                           575:-/person

  Du och Jag

  En ljuvlig ansiktskur där en skonsam rengöring av ditt ansikte görs, anpassad mask och massage syftar till att intensivt och djupgående rengöra och återfukta. Avslutas med en vårdande ansiktscreme. Finns för både henne och honom

  60 min                           400:-/person

  parmassage

   

   

  Duo-behandlingar:

  När ni är två personer som vill ha behandling samtidigt av varsin terapeut i samma rum:

   

   

  Harmoni Ansikte

  Ni får en klassisk massagebehandling på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Massagen går ner på djupet i muskulaturen för att mjuka upp ordentligt samt kan även vara mer på specifika områden. Därefter får ni en ansiktsrengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask som avlägsnas med varma handdukar. En ansiktsmassage samt vårdande ansiktscreme avslutar denna behandling.

  75 min                          750:-/person

  Harmoni Fötter

  Ni får en klassisk massagebehandliing på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Massagen går ner på djupet i muskulaturen för att mjuka upp ordentligt samt kan även vara mer på specifika områden. Därefter får ni varsitt fotbad med väldoftande och avslappnande fotsalt som mjukar upp fötterna. Därefter skrubbas och slipas era fötter mjuka och lena och tar bort förhårdnader. Behandlingen avslutas med en anpassad fotcreme som masseras in i dina fötter och gör dem mjuka och fina.

  75 min                          750:-/person

  Aromamassage

  En härlig helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs med aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar. 
  Välj på: mörk choklad, uppiggande, chili. 

  60 min                         695:-/person

   

  Klassisk massage

  En djupgående massage i olika längd:

  30 min     440 kr/pers
  45 min     550 kr/pers
  60 min     660 kr/pers

  Vi bjuder på något att dricka samt tilltugg till alla duobehandlingar.

   

   Gruppaktivetet

  Gruppaktiviteter för ex er Möhippa, Svensexa eller Kickoff med arbetslaget så finns detta nedan. Eller hör av er om det är något annat så kan vi kanske ordna det med.

  Vi och Ni

  Är ni ett gäng som vil komma tillammans? Då har vi skräddarsytt ett paket som kan passa er. Dela upplevelsen med dina nära och kära, kollegor, möhippa, tjejgäng etc. Behandlingen sker i grupp om minst 5 personer och max 15 personer. Er terapeut guidar er genom en skön upplevelse för kropp och själ. Här välkomnas ni med ett varmt fotbad. Under tiden presenteras Ansiktsprodukter där ni steg för steg utför en ansiktsbehandling för ansiktets lyster och vitalitet. Under tiden ni sitter i mask bjuds det på frukt och juice/vatten. Behandlingen avslutas med en uppiggande fotcreme. Finns produkter för både herrar och damer.
  Har ni en huvudperson ni vill lyfta fram så visas gärna behandlingen på den personen i rummet av terapeuten. Det bestämmer ni!
  Som behandlande gäst har ni sedan 10% rabatt på vårt sortiment i butiken.

  Tidsåtgång: ca 60 min         

  5-8 p                250:-pp

  Vi och Ni Lyx

  Denna aktivitet är precis som ovan men ni har extra Lyx av allt här. Ni börjar på samma sätt men får då även ansiktspeeling och dubbla masker också. Samt ett fotkit att använda samt som ni får ta med hem.  Här bjuds det även på frukt och något sött samt juice eller bubbel om så önskas. Finns produkter anpassade både för herrar och damer.
  Som behandlande gäst har ni även 10% rabatt på vårt sortiment i butiken.

  Tidsåtgång: ca 90 min

  5-8 p                295:-pp

   

  Våra Fötter 

  När ni är ett lite mindre gäng som önskar en trevlig stund tillsammans. Behandlingen sker i grupp där terapeuten guidar er och där vi fokuserar på era fötter i första hand. Ni börjar med ett uppmjukande fotbad där era fötter renas och mjukas upp på ett härligt sätt. Sedan får ni ett paraffinbad för bästa mjukhet och även för era leder i fötter/vrister. Efter detta slipar ni fötterna från förhårdnader och naglarna putsas till med hjälp av terapeuten som guidar er hur man bäst går tillväga. Sedan får ni välja ett nagellack som sedan målas på och får tas med hem. Här bjuds det på frukt och dryck. 
  Denna behandling kan även vara Våra Händer istället för fötter.

  TIdsåtgång ca 60 min

  4-8 pers           295:-/person

   

  Hudvårdskväll/dag

  Denna kväll är för grupper på 4 personer till ca 8 personer där vi lär ut och berättar om hur man bäst tar hand om sin hud med rengöring av ansikte och ögonområdet samt specialprodukter. Här är just fokus vad vi kan göra bäst för just vår hud. 

  Vi tipsar om olika produkter för just din hud, kroppen och specialprodukter. Här får du känna och testa våra produkter i en lugn miljö där vi sitter tillsammans och du ger dig själv en egen ansiktbehandling med hudterapeutens hjälp. Under denna kväll använder vi vårt Hudvårdsmärke Exuviance eller Maria Åkerberg. Ni Meddelar vid bokningstillfället.

  Vi kommer även ha fina erbjudanden under kvällen. 

  Under tiden bjuder vi på dryck och tilltugg.

  Tidsåtgång:     ca 60 min

  Pris:                 350 kr/ person

   

  Kompiskväll/spakväll

  När ni är 2-3 personer som vill ha en egen spa-behandlingsupplevelse så kan detta vara något för er. Ni får ett behandlingsrum för er själva tillsammans med er terapeut med levande ljus och härlig atmosfär. En person börjar med en härlig ansiktsbehandling medans den andra/andre får njuta av ett varmt och härlig fotbehandling. Här varvar ni behandlingarna och får även en handparaffin behandling som mjukar upp era händer och fingrar. Under tiden njuter ni även av frukt och dryck som serveras i rummet. 

  Tidsåtgång: ca 2-2,5h. 

  Pris:       675:-/person
   

   

  Kontakta Camilla Bjurström för mer information och priser. 0703-50 10 70 eller skicka mailförfrågan: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

   

  Varmt välkomna mer er förfrågan önskar Team Hälsocentrum!